Ilmoita tapahtumasta

Voit ilmoittaa tapahtumasta Karjalaisen Menoinfon kautta. Tällöin ilmoituksesi menee julkaistavaksi Karjalaisen verkkosivuston menokalenteriin. Lisäksi menoja tuodaan esille Radio Rexillä (92,8 MHz).

Avaa tästä avoin ilmoituslomake >>

Lisätietoja ilmoittamisesta löydät osoitteesta karjalainen.menoinfo.fi. Jos haluat muuttaa kalenterissa jo olevan tapahtuman tietoja, lähetä tiedot sähköpostilla osoitteeseen Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.. Mahdollisissa ongelmatilanteissa voit ottaa yhteyttä sähköpostitse tai soittaa numeroon 010 230 8060 (8,4 snt/min).

Pidätämme oikeuden muuttaa menojen julkaisusuunnitelmaa ilman ennakkoilmoitusta.