Ilmoita tapahtumasta

Karjalaisen tapahtumakalenteri

Jätä ilmoitus Karjalaisen tapahtumakalenteriin tästä

Tapahtumakalenteriin voivat lisätä tapahtumia kaikki Pohjois-Karjalassa tapahtumia järjestävät toimijat, kuten yritykset, yhdistykset ja organisaatiot. Tapahtumakalenterin käyttäjät pystyvät selaamaan tapahtumia esimerkiksi ajankohdan ja oman kiinnostuksensa mukaan. Kalenterissa näkyvät automaattisesti Joensuun ja Pohjois-Karjalan maakuntaliiton tapahtumakalentereihin luodut tapahtumat.
Rekisteröidy käyttäjäksi omalla sähköpostiosoitteellasi, tee käyttäjäprofiili ja luo tapahtumia organisaation nimissä.

Mahdollisissa ongelmatilanteissa voit ottaa yhteyttä sähköpostitse Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.
tai soittaa numeroon 010 230 8060 (8,4 snt/min).

Toimitus julkaisee osan tapahtumakalenteriin jätetyistä tapahtumista torstai-iltaisin verkkossa ja perjantaisin printtilehdessä. Pidätämme oikeuden muuttaa menojen julkaisusuunnitelmaa ilman ennakkoilmoitusta.

83 % suomalaisista pitää painettuja sanomalehtiä yleissivistyksen kannalta tärkeimpänä mediana

Lähde: Yhteisöllistyvä media -tutkimus, IRO Researh ja Sanomalehtien liitto, 2017.