Tilaustarjous

Uusi vuosi uutisten valossa! Tilaa Karjalainen koko kevääksi huippuedullisesti: 5 kuukautta vain 130 €.

Lehti paperisena ja diginä + Karjalaisen online-sisällöt. Säästä 34,25 €!

Tarjoukseen kuuluu viiden kuukauden määräaikainen tilaus. Tilaukset sisältävät Karjalaisen printtilehden, sovelluksen, näköislehden ja verkon tilaajasisällön lukuoikeuden. Ilmoita tilatessa myös sähköpostiosoitteesi, niin saat sähköpostiisi ohjeet Digi-Karjalaisen rekisteröitymistä varten. Soita veloituksetta 0800-98848 asiakaspalvelun aukioloaikana, lähetä sähköpostia Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen. tai tilaa oheisella lomakkeella. Tilatessasi osallistut samalla LG 55" 4K LED -television arvontaan (arvo noin 600 €)! Voittajan nimi julkaistaan lehdessä 6.2.

Katso digitilauksen tarjous täältä >>

Tilauksen saajan tiedot:

Sähköpostiosoitetta tarvitaan näköislehden lukuoikeuden rekisteröintiä ja tilausvahvistusta varten.

Tilauksen maksajan tiedot, jos eri kuin saajan tiedot:

Tarjous koskee vain uusia kotimaan tilauksia ja on voimassa 1.2.2019 saakka. Tarjoustilauksen viimeinen mahdollinen alkamispäivä on 1.2.2019. Asiakastietoja voidaan käyttää Karjalaisen markkinointiin. Tietoja ei luovuteta eteenpäin.