Ajankohtaista

Karjalaisen suuri ulkoilmakirppis

Karjalaisen suuri ULKOILMAKIRPPIS järjestetään lauantaina 8.9. klo 10–14 Noljakassa Karjalaisen pihassa (Kosti Aaltosen tie 9, Joensuu). Myyntipaikat Karjalaisen kestotilaajille 10 €/paikka ja muille 15 €/paikka. Alennetun hinnan saat esittämällä Karjalaisen kestotilaajan etukortin tai älypuhelimen Karjalainen etukortti -sovelluksen tullessasi myyntipaikalle. Etukortti on perhekohtainen. Lahjoitamme kaikki myyntipaikkatulot lyhentämättömänä hyväntekeväisyyteen. Myyntipaikkoja on rajoitettu määrä (1 myyntipaikka/henkilö). Paikalla myös Jipon kahvio ja makkarakoju huolehtimassa myyjien ja ostajien kestitsemisestä. Lapsia tapahtumassa viihdyttää Karjalaisen supersuosittu Konsta-nalle, joka pyörittää tasatunnein onnenpyörää! Tule tekemään edullisia löytöjä tai myymään omia aarteitasi. Myyntipaikat varataan tekstiviestillä ja maksetaan tapahtumapaikalla.

Varaa paikkasi: Lähetä tekstiviesti KIRPPIS ja oma nimesi numeroon 13530. Viestin hinta 0,00 €.

Saat vastauksena onnistuneesta varauksesta viestin: ”Tämä on vahvistus…” Saat viestin puhelimeesi myös, mikäli tilaus ei onnistunut tai etu on varattu täyteen. Paikan saat lunastettua näyttämällä paluuviestiä myyntipaikalla maksamisen yhteydessä. Varaathan tasarahan myynti-paikan maksamiseen. Esitä saapuessasi myös Karjalaisen kestotilaajan etukortti tai Karjalaisen Etukortti-sovellus, jolloin saat lunastettua paikan etuhintaan. HUOM! 1 etu / viesti, 1 myyntipaikka / tilaaja. Myyntipaikat varataan vain tekstiviestillä. Paikkoja rajoitettu määrä. Varaa paikkasi heti. Myyntipaikat jaetaan järjestäjän osoittamalla tavalla tulojärjestyksessä tapahtumapäivänä klo 8-10. Varaathan tasarahan myyntipaikan maksamiseen. Käytössäsi on kaksi parkkiruutua eli voit parkkeerata autosi myyntipisteesi viereen. Palvelu toimii kaikissa suomalaisissa matkapuhelinliittymissä. Yhteystietoja voidaan käyttää Sanomalehti Karjalainen Oy:n markkinointiin ja hyväksyn tämän lähettämällä tekstiviestin.

Lisätietoja Emma Pirskanen p. 050 494 9735, Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.