Etukortti

Voit ladata Karjalaisen etukortin maksutta omaan puhelimeesi. Näin Etukortti kulkee kätevästi mukana kännykässä eikä sotkeudu lompakossa muihin kortteihin.

Karjalaisen etukortti postitetaan vuoden alussa normaalihintaisille paperilehden kestotilaajille, kestotilaajanedut kuuluvat myös kaikkiin digi- ja viikonloppukestotilauksiin. Lataa ilmainen sovellus älypuhelimeesi alla olevin ohjein ja saat edut heti käyttöösi!

Näin asennat etukortin puhelimeesi

1. Mene sovelluskauppaan.  Android-puhelimen sovelluksen löydät Google Play Storesta ja iPhonen App Storesta

2. Etsi sovellus. Sovellus löytyy nimellä "Karjalainen Etukortti".

3. Avaa sovellus. Kysyttäessä salli sovelluksen lähettää ilmoituksia, jos haluat tietää kestotilaajan rajoitetuista eduista ensimmäisenä.

4. Kirjaudu sisään. Käytä tunnuksia, joilla luet näköislehteä tai verkon tilaajasisältöä.

HUOM! Kortin käyttö edellyttää, että puhelimessasi on toiminnassa oleva internetyhteys. Operaattorisi veloittaa Etukortin käytöstä sopimuksenne mukaisen datasiirtomaksun. Etukortin käyttö edellyttää, että olet ottanut käyttöösi tunnukset, joilla voit lukea Karjalaisen näköislehteä ja tilaajasisältöä. Ohjeet käyttöönottoon löydät täältä