Ajankohtaista

Kivra-digipostipalvelu

 

Vastaanota Karjalaisen laskut ja muut dokumentit digipostina Kivraan

Olemme ottaneet käyttöön digipostipalvelu Kivran, jolla voi vastaanottaa, maksaa ja arkistoida kaikki arjen tärkeät asiakirjat kätevästi digipostina.

Kivra kokoaa arjen tärkeät dokumentit yhteen turvalliseen palveluun. Rekisteröidyttyäsi Kivran käyttäjäksi saat automaattisesti digipostina kaikki ne viestit, jotka palvelussa mukana olevat yritykset ovat aiemmin lähettäneet sinulle paperi- tai sähköpostina. Kivra on ilmainen palvelu ja sen käyttöönotto käy helposti, joko osoitteessa kivra.fi tai lataamalla Kivra-sovellus puhelimesi sovelluskaupasta.

Kivrassa myös laskusi ovat helposti luettavassa ja käsiteltävässä muodossa ja saat ne paperipostia nopeammin ja ilmastoystävällisemmin perille. Kun otat Kivran käyttöön saat jatkossa postisi digipostina kaikilta Kivran käyttöön ottaneilta yrityksiltä joiden asiakas olet.

Näin saat Kivran käyttöösi:

  1. Lataa ilmainen Kivra-sovellus puhelimeesi tai mene osoitteeseen kivra.fi
  2. Rekisteröidy verkkopankkitunnuksillasi tai mobiilivarmenteella
  3. Valmista! Saat seuraavan laskumme sähköisesti Kivraan

Haluatko vaihtaa e-laskusi Kivraan?

Voit vaihtaa e-laskun Kivraan poistamalla e-laskutilauksen verkkopankissasi ja rekisteröitymällä Kivraan. Seuraava laskusi saapuu digipostina Kivraan.

Arvonta

Vastaanota laskumme jatkossa digipostina Kivraan ja osallistut arvontaan! Arvomme 50€ lahjakortteja Tiketti.fi -verkkokauppaan joka kuukausi toukokuusta heinäkuuhun 2022. Arvonnassa ovat automaattisesti mukana kaikki Sanomalehti Karjalaisen asiakkaat, joilla on Kivra laskutuskanavana kampanja-aikana.

Osallistumisohjeet

Lataa Kivra ja rekisteröidy palveluun nyt tai viimeistään 31.7.2022 ja osallistut lahjakorttien arvontaan.

Näin saat Kivran käyttöösi:

  1. Lataa ilmainen Kivra-sovellus puhelimeesi tai mene osoitteeseen kivra.fi
  2. Rekisteröidy verkkopankkitunnuksillasi tai mobiilivarmenteella
  3. Valmista! Saat seuraavan laskumme sähköisesti Kivraan 

Voit vaihtaa e-laskun Kivraan poistamalla e-laskutilauksen verkkopankissasi ja rekisteröitymällä Kivraan. Seuraava laskusi saapuu digipostina Kivraan ja olet mukana arvonnassa.

Arvonnan säännöt: 

Arvonnan järjestää Sanomalehti Karjalainen. Kampanja-aika on 1.4.2022-31.7.2022. Arvonnat suoritetaan 31.5.2022, 30.6.2022 sekä 31.7.2022 kaikkien Sanomalehti Karjalaisen asiakkaiden kesken, joilla on digipostipalvelu Kivra käytössä laskutuskanavana.              

Voittajille ilmoitetaan voitosta henkilökohtaisesti, joko puhelimitse tai sähköpostilla kahden viikon sisällä arvontapäivistä. Mikäli emme tavoita voittajaa 14 vuorokauden kuluessa, arvotaan uusi voittaja. Jos uutta voittajaa ei tavoiteta 14 vuorokauden kuluessa uudesta arvonnasta, kyseistä voittoa ei enää luovuteta eikä uutta voittajaa enää arvota. Palkintoina arvonnassa on 3 x 50€ lahjakorttia Tiketti.fi -verkkokauppaan. Lahjakortteja ei voi vaihtaa eikä saada rahana. Voittaja voi kieltäytyä vastaanottamasta palkintoa.                  

Järjestäjä pidättää itsellään oikeuden sääntömuutoksiin. Järjestäjä voi myös oikaista tai muuttaa sääntöjä mahdollisten paino- ja muiden virheiden korjaamiseksi arvonnan aikana. Arvontasääntöjen soveltamiseen ja tulkintaan liittyvät mahdolliset epäselvyydet ratkaisee Järjestäjä. Arvonnan järjestäjä vastaa arpajaisveron maksamisesta.