Ajankohtaista

Kivra-digipostipalvelu

Vaihda paperilaskusi digitaaliseen! Voit nyt vastaanottaa, maksaa ja arkistoida laskusi mobiilisti Kivralla.                   

Kivra on helppo, turvallinen ja ilmastopositiivinen kanava asioida kanssamme. Voit jatkossa vastaanottaa, maksaa ja arkistoida laskumme sähköisesti digipostipalvelu Kivralla. Jokainen palvelun kautta toimitettu ja vastaanotettu lasku on hyvä teko ympäristölle ja pienentää ilmastokuormitusta. Kun otat Kivran käyttöön, saat jatkossa Karjalaisen laskusi sähköisesti Kivraan ja teet näin osaltasi arjen ekoteon.       

Tervetuloa sujuva arki!

Kivralla laskujen vastaanottaminen, maksaminen ja arkistointi sujuu helposti joko mobiilisti tai tietokoneeltasi. Saat aina viestin uuden laskun saapuessasi Kivraasi ja kolme päivää ennen laskun eräpäivää. Laskuja ei enää joudu hukkaan, eikä eräpäivät unohdu arjen kiireiden keskellä. Palvelun avulla voit myös sujuvasti hoitaa lähimmäisesi maksuasioita kun jaatte Kivra-palvelun toistenne kanssa.

Näin vastaanotat jo seuraavan laskusi paperin sijasta Kivraan:

 

  1. Lataa ilmainen Kivra-sovellus puhelimeesi tai mene osoitteeseen kivra.fi
  2. Rekisteröidy verkkopankkitunnuksillasi tai mobiilivarmenteella
  3. Valmista! Saat seuraavan laskusi sähköisesti Kivraan

 

Jatkossa saat viestin uuden laskun saapuessa sekä eräpäivän lähestyessä joko puhelimeesi tai sähköpostiisi.

Kivralla teet arjestasi  huolettomampaa ja sujuvampaa. Rekisteröidyttyäsi palveluun saat Karjalaisen laskujen lisäksi automaattisesti kaikkien Kivran käyttöönottaneiden yritysten laskut Kivraasi.  Sinun ei tarvitse aktivoida yrityksiä yksitellen. Lue lisää ja rekisteröidy osoitteessa kivra.fi