Ajankohtaista

Karjalaisen kestotilaajana saat erilaisia etuja käyttöösi pitkin vuotta!


Karjalaisen kestotilaajana saat erilaisia etuja käyttöösi pitkin vuotta! 

Ajankohtaiset edut ovat kätevästi nähtävillä Karjalaisen mobiilietukortissa. Eduista ilmoitetaan aina myös lehdessä.

Karjalainen mukana tukemassa tänä kesänäkin lasten ja nuorten urheiluharrastuksia!

Karjalainen ja Jippo tekevät tämän kesän ja syksyn aikana yhteistyötä ja mahdollistavat joensuulaisten ja lähiympäristöjen lapsille harrastamisen ohjatusti harrasteliigassa. Yhteistyö on kohdistettu päiväkoti- ja alakouluikäisiin lapsiin, jotka ovat kiinnostuneita jalkapallosta. Lahiin tutustutaan pelien, leikkien ja kisailujen avulla. Kokoontumiset ovat Mehtimäen ja Karhunmäen tekonurmella sekä Rantakylän jalkapallohallilla.

Palloilulajit ovat edelleen suosiossa! Karjalainen tukee pesäpallon harrastamisesta. Joman pesiskoulu on suunnattu 6-11-vuotiaille lapsille, jossa tutustutaan pesäpalloon. Pesis tulee tutuksi kesän kuluessa erilaisten harjoitteiden ja pelien kautta. Välineitä tai aiempaa kokemuksesta pesiksestä ei siis tarvitse olla! Joman pesiskoulu järjestetään päivisin viidellä eri kentällä Joensuun Karhunmäessä, Niinivaaralla ja Marjalassa sekä Lehmossa ja Kontiolahdella. 

Viu:n järjestämään Pesiskouluun tai Kesänaperoihin voi osallistua Outokummun, Viinijärven, Sotkuman, Jyrin, Honkalammen ja Liperin kentällä. Näillä kentillä lapset harjoittelevat taitojaan kesällä ajalla 15.6.-17.7.20.  Pesiskoulu järjestetään 7-12-vuotiaille lapsille, ja Kesänaperot 3-6-vuotiaille lapsille. Pesiskoulut järjestetään Viu:llakin arkipäivisin klo 9-15 välillä. Harjoitukset ovat kahdesti viikossa.

Katajan yleisurheiluryhmät ja liikkarit aloittivat heti kesäkuun alussa Joensuussa Koivuniemen pallokentällä. Yleisurheilyryhmissä urheilun iloasaavat nauttia 6-17-vuotiaat lapset ja nuoret. Katajan järjestämistä Liikuntaleikkikouluista 3-6-vuotiaat saavat liikunnan iloa kesän ajakso elokuun loppuun saakka. Liikuntaleikkikoulu on 3-6-vuotiaiden lasten monipuolinen, tavoitteellinen ja hauska liikuntaohjelma. Ryhmät kokoontuvat kerhomuotoisesti.