Ajankohtaista

Adalmiinan helmi -esitykseen 16.5. etukortilla edullisemmin!

Adalmiinan helmi Joensuun kaupunginteatterissa

Pieni Adalmiina syntyy onnellisten tähtien alle. Hänellä on haltijakummeja ja rakastavat vanhemmat, jotka sattuvat vielä olemaan suuren valtakunnan kuningaspari. Adalmiina on siis ihan oikea prinsessa. Ja aivan kun siinä ei olisi jo tarpeeksi, saa Adalmiina haltijakummiltaan kastelahjaksi helmen, jonka taikavoimat tuovat hänelle säkenöivää kauneutta, määrättömästi rikkautta ja hyvin, hyvin terävän pään.

Kaiken vallan ja loiston keskellä kasvanut hemmoteltu prinsessa kuitenkin tuntee itsensä tylsistyneeksi ja yksinäiseksi. Niinpä hän päättää karata kotoaan seikkailulle suureen metsään. Mitä sitten tapahtuu…? Sen saat nähdä ja kuulla lumoavassa näytelmässä, joka tuo Topeliuksen rakastetun satuklassikon tähän päivään Anna Krogeruksen raikkaana käsikirjoituksena.

Adalmiinan helmi loihtii näyttämölle rikasta sadun taikaa ja huumoria sekä tunnistettavia pohdintoja rajojen asettamisesta ja siitä, mikä elämässä on lopulta kaikkein tärkeintä.

Karjalaisen kestotilaajan etukortilla lippu esitykseen 16.5.2019 klo 18 vain 8 €/kpl (norm. 13€/kpl)! Etuhintaiset liput myydään Karjalaisen asiakaspalvelupisteessä.

Lähde kokemaan sadun taika vaikka koko perheen kanssa! Ikäsuositus esitykseen on 6 -vuotiaasta ylöspäin. Liput voit ostaa Karjalaisen asiakaspalvelupisteestä Noljakasta, Kosti Aaltosen tie 9, 80140 Joensuu. Asiakaspalvelupiste on avoinna arkisin klo 8-16. Näytä lippuja ostaessasi etukortti tai etukortti-sovellus. Etuhintaisia lippuja on myynnissä rajoitettu määrä. Muistathan, että etukortti on perhekohtainen.