Ajankohtaista

Ota käyttöön Karjalaisen uusi sovellus!

Karjalainen julkaisi tänään uuden sovelluksen, jossa erityisesti näköislehti on entistä monipuolisempi ja helppolukuisempi. Näköislehden artikkelit voi avata nyt luettavaksi yksittäin koko ruudun kokoiseksi. Tuorein näköislehti ilmestyy verkkoon päivittäin jo varhain aamuyöllä.

Uusimmat uutiset ilmestyvät sovellukseen aina vuorokauden ympäri. Jos sallit sovellusta ladattaessa ilmoitukset, saat laitteeseesi tietoja uutisista myös push-viesteinä.

Sovelluksen voit ladata puhelimeen tai tablettiin veloituksetta sovelluskaupasta. iPhonen tai iPadin käyttäjät saavat sovelluksen App Storesta ja Android-puhelimen käyttäjät Google Play -kaupasta.

 

Pääset kirjautumaan sovellukseen samoilla tunnuksilla kuin tilaajasisältöön ja näköislehteen Karjalaisen verkkosivuilla. Näköislehti on entiseen tapaan luettavissa myös Karjalaisen verkkosivuilla osoitteessa www.karjalainen.fi, jossa näköislehteen pääsee kohdasta ”Lue digilehteä”.

Jos et ole aiemmin käyttänyt Karjalaisen tilaajasisältöjä, ensimmäisellä kerralla pitää rekisteröityä osoitteessa www.karjalainen.fi/rekisteröidy. Rekisteröitymiseen tarvitset asiakasnumerosi.