Ajankohtaista

Tervetuloa mukaan Karjalaisen RAM-tutkimuspaneeliin!

Tule mukaan RAM-tutkimuspaneeliimme!

Liittymällä mukaan pääset kehittämään ja arvioimaan yritysten mainontaa ja sisältöjä, sekä antamaan tärkeää lukija- ja/tai vierailijatietoa suoraan mainostajille/medialle.

Kokemuksesta tiedämme, että annetulla palautteella on erittäin merkittävä rooli yritysten mainonnan linjauksessa, vaikuttavuuden arvioinnissa sekä uusien sisältöjen suunnittelussa. Osallistumalla paneeliin pääset myös kommentoimaan ja vaikuttamaan mainonnan suunnitteluun. Välillä kyselyt voivat myös koskea ajankohtaisia paikallisia asioita tai tapahtumia, joista haluamme kuulla mielipiteesi.

Kiinnostuitko?

Kun liityt paneeliimme, saat tutkimuskyselyitä sähköpostitse, kyselyt ovat lyhyitä ja vastaaminen on vapaaehtoista. Vastaukset käsitellään aina luottamuksellisesti, eivätkä henkilötietosi tule esille missään vaiheessa.

Pisteitä ja palkintoja

Vastaamalla voit vaikuttaa ja samalla saat jokaisesta tutkimusvastauksestasi pisteitä, jotka kartuttavat pistetiliäsi. Pistetilin täyttyessä voit lunastaa palkintoja. Lisätietoja palkinnoista TÄÄLTÄ.

Tutkimuspaneelia hallinnoi, tutkimukset toteuttaa ja rekisterinpitäjänä toimii RAM, Research and Analysis of Media Oy, joka on kansainvälinen medioiden tutkimiseen erikoistunut yritys ja toimii Suomen lisäksi 17 eri maassa.  

Liity mukaan alla olevasta linkistä jo tänään!

LIITY MUKAAN!

 

Parhain terveisin
Karjalainen