Ajankohtaista

Lunta Ilosaaressa -liput etuhintaan!

Lunta Ilosaaressa -tapahtuma palaa tänä vuonna Ilosaareen! Sisäfestivaali järjestetään 15.-16.3.2019 Ravintola Kerubissa ja Ilosaareen nousevassa valtavassa lämmitetyssä teltassa. Ovet tapahtumaan avataan klo 19 ja juhlat jatkuvat klo 04 saakka.

Karjalaisen etukortilla tai etukortti-sovellukselta voit ostaa päivän lipun etuhintaan 30 € (norm. 35 €/päivä).

Lippuja voit ostaa kaksi kappaletta, eli vaikka perjantain ja lauantain lipun tai kaksi saman päivän lippua. Etuhintaiset liput myydään Karjalaisen asiakaspalvelupisteessä, Kosti Aaltosen tie 9 (auki arkisin klo 8-16). Etukortti on perhekohtainen. Lippuja etuhintaan myydään rajoitettu määrä.

Esiintymässä muun muassa:

J. Karjalainen

J. Karjalainen on J. Karjalainen. Lukemattomia klassikoita säveltänyt ja sanoittanut mies tuskin muuta esittelyä kaipaa.

Sanni

Sanni laulaa kirjoittavansa lauluja vielä 2080-luvulla, mutta jo nyt voidaan todeta, että tämä laulaja-lauluntekijä on ottanut suvereenisti haltuunsa 2010-luvun Suomen popmusiikkiskenessä. Vasta 25-vuotias Sanni Kurkisuo kirjoittaa koskettavia, riemastuttavia ja tarkkanäköisiä lauluja aikuiseksi kasvamisen kipukohdista, ihmissuhteista, muiden odotuksista ja uhmasta.

Konsertin järjestää Kerubi. Lisätietoja tapahtumasta www.luntailosaaressa.fi