Ajankohtaista

Karjalainen on mukana Matala Kynnys -toiminnassa

Sanomalehti Karjalainen toimii Matala Kynnys -toiminnan yhteistyökumppanina. Matala Kynnys -toiminnan tavoiteena on tarjota koululaisille mahdollisuus tutustua erilaisiin urheilulajeihin täysin ilmaiseksi. Toiminnan perusperiaatteita ovat:

  • Harjoitukset ovat maksuttomia (poislukien laskettelun rinnelippu ja mahdolliset välinevuokrat)
  • Osallistujat on vakuutettu Matala Kynnys ry:n toimesta
  • Harjoitukset ovat avoimia kaikille, aiempaa lajitaustaa ei tarvita
  • Harjoituksiin pitää ilmoittautua joka viikko erikseen ilmoittautumiskalenterin kautta
  • Yhden lajin harjoituksissa voi käydä yhdellä tai useammalla viikolla, vaikkei ensimmäisillä kerroilla olisi jossain lajissa ollut mukana niin mukaan saa tulla myös kesken kauden
  • Samalla viikolla saa käydä niin monen lajin harjoituksessa kuin haluaa

Syksyn harrastekalenteri:

Karjalainen oli myös mukana Matalan Kynnyksen Sporttitorissa Areenassa 24.8. Sporttitorilla oli mahdollisuus tutustua erilaisiin urheilulajeihin ja harrastustoimintaan. Yhteensä kokeiltavana oli 18 eri toimijoiden järjestämää toimintapistettä. Karjalainen tarjosi jokaiselle osallistujalle osallistumispalkinnon!

Yleiset Matala Kynnys -toimintaan liittyvät tiedustelut voi osoittaa seuraaville Matala Kynnys ry:n toimihenkilöille:

Puheenjohtaja: Petri Pennanen, Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

Seurayhteistyövastaava: Heli Kinnunen, Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

Nettisivujen päivitys: Anssi Vänskä, Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.