Ajankohtaista

Karjalainen järjestää Syksyn Tähdet -konsertin la 22.9.

Karjalainen järjestää yhdessä HeartBrain Oy:n kanssa näyttävän Syksyn Tähdet -konsertin Joensuun areenalla lauantaina 22.9. Konserttia tähdittää karismaattinen Waltteri Torikka ja upea Tarja Turunen, jotka esiintyvät nyt ensimmäistä kertaa yhteisessä konsertissa.  Tähtiä säestää Vantaan Viihdeorkesteri Ensemble, joka tunnetaan mahtipontisista viihdekonserteista. Syksyn Tähdet -konsertissa kuullaan niin klassista kuin pop- ja rockmusiikkiakin, sekä koskettavia duettoja. Ovet konserttiin avataan klo 18 ja areenalla on mahdollisuus ruokailuun ja viihtymiseen musiikin säestyksellä jo ennen konserttia. Esitys alkaa klo 20.

Kyseessä on uusi liiketoiminta-avaus Karjalaiselle ja asiakkaita tavoitellaan myös maakunnan ulkopuolelta. ”Tavoitteemme on alusta asti ollut tuoda maakuntaan valtakunnallisesti mielenkiintoa herättävä konsertti parhailla mahdollisilla esiintyjillä. Jotakin erilaista ja ennen näkemätöntä”, markkinointijohtaja Mikko Tiainen tiivistää. Toteutuskumppanina tapahtumassa on konserttitoimisto HeartBrain Oy, jolla kokemusta konserttien järjestämisestä on muun muassa Olavinlinnan ja Finlandia-talon miljöissä.

Yhteistyökumppanina toimiva Pohjois-Karjalan Osuuskauppa tarjoaakin kauempaa tuleville majoitus- ja lippupaketteja Sokos Hotel Kimmelissä, johon kuuluu majoituksen lisäksi konserttiliput huippupaikoille ensimmäisestä hintakategoriasta. Konsertin lipunmyynti on alkanut ja päässyt hyvään vauhtiin. Kaiken kaikkiaan lippuja on myytävänä noin 4000 kappaletta, joista myydään lippuja neljässä eri hintakategoriassa (36 € - 95 €)  lippu.fi:n kautta. Lisäksi luvassa illalle on vielä yllätyksiä, joten kannattaa pysyä kuulolla! Tapahtuman Facebook-sivut löydät täältä: https://www.facebook.com/events/2006171376314696/