Ajankohtaista

Sikaihanaa-musiikkikomediaan liput etuhintaan

Sikaihanaa on hulvaton kertomus sikalaa pitävästä peräkammarin pojasta Markosta, naapuriin muuttavasta kaupunkilaisneidosta Annasta sekä kipinöinnistä heidän välillään. Sikamaisen maukasta soppaa ovat mukana hämmentämässä Markon topakka äiti Lempi, kuivia vitsejä veistelevä isä Toivo sekä Annan sielunsisko Jessica. Kyseessä on siis kesän sympaattisin rakkaustarina! Näytelmän on ohjannut Kari Paukkunen ja käsikirjoittanut Leena Tamminen. Näyttelijöinä loistavat Mika Nuojua, Tuija Nuojua, Ilmari Saarelainen, Pauliina Hukkanen ja Riitta Elstelä.

Karjalaisen etukortilla liput teatteriin vain 24 € (norm. 26 €)!

Edun saa näyttämällä Karjalaisen Etukorttia tai Karjalaisen Etukortti -sovelluksen etukuponkia lippujen myyntipisteessä. Etukortti on perhekohtainen.

Peruslippu 26 €
Eläkeläiset, Karjalaisen etukorttilaiset ja S-etukorttilaiset 24 €
Alle 12 v. lapset 15 €

Lippujen myyntipaikat:

Utran Uusi Teatteri, p. 010 309 2340, Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

http://www.utranuittotupa.fi/utran-uusi-teatteri/varaa-liput/

Karjalaisen asiakaspalvelupiste Iso Myy ja Noljakka

Visit Karelia

Uittoareena löytyy Utran Uittotuvan pihapiiristä (Uittopäälliköntie 2, 80170 Joensuu) noin kuuden kilometrin päästä Joensuun keskustasta. Kesäteatterin esityspäivinä Uittoareenalla on ohjattu pysäköinti. Kaaripihassa (Utran kirkon läheisyydessä) on 122 paikkaa ja Uittotuvan omassa pihassa on paikkoja liikuntarajoitteisille. Lisäksi takseille ja linja-autoille on pihassa omat merkityt alueet.