Ajankohtaista

Liput Kihaus Folkiin etukortilla vain 30 €

Kihaus, kesä ja kansanmusiikki! Kihaus Folk järjestetään jälleen Rääkkylässä 6.-7.7.2018. Tämän vuoden teemana on Voimaa! Festivaaleilla kuullaan mm. räppiä, maailmanmusiikkia, joikua, banjonmelskettä, virrenveisuuta ja erityisesti vahvoja tunteita herättäviä duoja. Esiintyjinä tänä vuonna muun muassa suomiräpin uranuurtaja Paleface & Laitakaupungin orkesteri, nauruhermoja kutkuttava Kalevauva.fi ja maailmanmusiikin tuulia tuova Mari Gasolina.

Karjalaisen kestotilaajan etukortilla saat nyt kahden päivän festivaalilipun etuhintaan 30 € (norm. 53 €)!

Etu on voimassa 11.6.-5.7.2018 tai niin kauan kuin etuhintaisia lippuja riittää. Etuhintaiset liput ovat myynnissä vain Karjalaisen Iso Myyn asiakaspalvelupisteessä. Asiakaspalvelupiste on auki maanantaista perjantaihin klo 9-18.

Perjantaina 6.7. portit alueelle avataan klo 17.30 ja alue suljetaan klo 01.00. Lauantaina alueelle pääsee klo 11.30 alkaen ja alue suljetaan klo 01.00. Kaikki esiintymispaikat ovat lähekkäin. Esteettömyyteen on kiinnitetty huomiota, niin että pyörätuolilla tai lastenvaunujen kanssa pääsee kaikkiin konserttipaikkoihin. Kihaus-torilla nälän saa sammumaan perinteisellä ruokateltan festariruoalla. Alueelta löytyy myös lettukoju sekä tietenkin torikahvio karjalanpiirakoineen ja makeine herkkuineen. Tsaijuteltan ja konserttiravintolan yhteydessä toimii A-oikeuksin varustettu Kihaus-ravintola (K-18). Lähde nauttimaan monipuolisesta musiikista ja leppoisasta tunnelmasta!