Ajankohtaista

Hurvittele Tivoli Sariolassa enemmän Karjalaisen etukortilla!

Tivoli Sariola saapuu Joensuuhun Laulurinteelle 8.6.-18.6. Tivoli Sariola täyttää tänä vuonna 130 vuotta ja syntymäpäiviä vietetään Joensuussa tivolipäivänä 15.6., jolloin tivoli on auki klo 14-20. Syntymäpäivillä tivolikenttä täyttyy erikoisohjelmasta ja iloisista yllätyksistä, joten kannattaa tulla paikalle juhlimaan. Tivolissa on myös joka päivä ilma-akrobatiaesityksiä, sekä marionettinukketeatteri. Avajaisviikonloppuna 8.-9.6. tivoliin saapuu 1800 hevosvoiman edestä Mercedes-Benz-autoja. Tivoli Sariolan 130-vuotisjuhlakiertueen uutuuslaite on hurja The Tribe, joka tarjoaa varmasti tivolin kovimmat vauhdit. Uskaltaudutko sinä vauhdikkaan uutuuslaitteen kyytiin?

Karjalaisen etukortilla saat tivolista kaksi laitelippua veloituksetta ostaessasi 10 kpl sarjalipun! Etusi arvo 10 €.

Lisäksi Karjalainen jakaa 600 ilmaista laitelippua kestotilaajilleen perjantaina 8.6. klo 9 alkaen! Lippuja saa 3 kpl/asiakas, edun arvo 15 €.

Lippuja jaetaan niin kauan kuin niitä riittää Karjalaisen asiakaspalvelupisteissä Iso Myyssä, Noljakassa, Nurmeksessa ja Lieksassa. Ilmaiseksi jaettaviin lippuihin ei voi tehdä puhelinvarauksia. Esitä asiakaspalvelupisteessä Karjalaisen kestotilaajan etukortti tai mobiilisovellus.

Tivoli Sariola on avoinna arkisin klo 16-20, lauantaisin klo 12-20 ja sunnuntaisin klo 12-18. Poikkeusaukioloajat pe 15.6. klo 14-20 ja ma 18.6. klo 16-19. Alueelle on kaikilla vapaa pääsy. Ole osa #yhtähymyä.

Karjalaisen mobiilietukortti pysyy aina mukanasi! Älä jätä etuja hyödyntämättä, vaan lataa etukortti puhelimeesi. Ohjeet lataukseen löydät täältä.