Ajankohtaista

Etukortilla pelaat edullisemmin Pilkonpuistossa

PILKONPUISTO PAR 3 PAY&PLAY KENTTÄ

Kentällä on kuusi par-3 väylää. Jokaiselle kierrokselle ilmoittaudutaan Caddiemasterin toimistossa. Par-3 kentälle voi mennä pelaamaan myös ennen toimiston aukeamista. Kaikkien pelaajien tulee kuitenkin ilmoittautua kierrokselle joko ennen tai jälkeen kierroksen. Par3-kentällä pelaaminen edellyttää, että yhdellä pelaajalla peliryhmässä on suoritettu green card. Green cardin suorittanut pelaaja on vastuussa peliryhmästään kentällä.

Karjalaisen etukortilla green fee päiväksi vain 17 € (norm 20 €) kesällä 2018.

Pilkonpuistossa on käytössä myös täysimittainen range, jossa n. 30 lyöntipaikkaa matoilta. Palloautomaatti rangella toimii klo. 6:00-22:00 välisenä aikana. Palloautomaatti toimii poleteilla sekä ladattavilla polettikorteilla, joita voi ostaa toimistosta. Lisäksi automaatti toimii 2€ kolikoilla, jolla saa noin 40 palloa. Rangen ohella pelaajien käytössä on yksi puttigriini ja kaksi chippigriiniä bunkkereineen. Lähipelialue sijaitsee aivan rangen välittömässä läheisyydessä.

FOOTGOLF PILKOSSA

Pilkonpuiston par-3 kentällä on kuusireikäinen footgolfrata. Footgolf on golfia, jota pelataan potkimalla jalkapalloa. Säännöt ja pelin kulku ovat samanlaiset kuin oikeassa golfissa. Reikä on tietysti isompi. Footgolfradan avauspaikat on merkattu valkeilla jalkapalloteemerkillä ja reikä valkealla lipulla. Reiät ovat noin 60-110 metriä pitkiä.

Karjalaisen etukortilla saat päivälipun aikuisille 10 € ja alle 21-vuotiaille 5 € hintaan (norm. 12 €/7 €) kesällä 2018.

Tarkemmat pelisäännöt löydät täältä. Nappaa siis ystävä mukaan ja haasta hänet tarkkuutta vaativaan ja hauskaan peliin!