Opiskelijatilaus

Opiskelijatilauksen säännöt

1. Opiskelijatilaus edellyttää voimassa olevan opiskelijatodistuksen tai vastaavan esittämistä Karjalaisen toimipisteessä Noljakassa tai Isossa Myyssä tai opiskelijatodistuksen kopion lähettämistä esimerkiksi sähköpostitse Karjalaisen asiakaspalveluun tarkastettavaksi ennen tilauksen alkamista.
  2. Opiskelijatilaus on mahdollista tehdä määräaikaistilauksena.
  3. Opiskelijatilaus on tehtävä pääsääntöisesti opiskelupaikkakunnalle.
  4. Opiskelijatilaukseen on oikeutettu omassa taloudessaan asuva päätoiminen opiskelija.
  5. Opiskelijatilausetu on henkilökohtainen, eikä sitä voi luovuttaa toiselle.
  6. Opiskelijatilaus voi olla voimassa enintään viisi vuotta.

Hinnat

Normaalitilaus:
 Paperilehti ja digilukuoikeudet, joka päivä: 20,20 € / kk

Digi-Karjalainen: Digilukuoikeudet joka päivä: 15,50 € / kk

Tilaus laskutetaan tilaajan valitseman laskutusvälin (12 kk/6 kk/4 kk/3 kk/2 kk) mukaan. Alle 12 kk maksuvälillä kuhunkin erään lisätään laskutuslisä 1,10 € / erä. Hinnat voimassa 1.11.2017 alkaen Suomeen toimitettavissa tilauksissa. Normaalitilaus sisältää käyttöoikeuden verkkosivuston tilaajasisältöihin, mobiilisovellukseen ja näköislehteen. Näköislehti on luettavissa tietokoneella selaimella sekä tabletti- ja mobiililaitteilla sovelluksen avulla.

Tee tilaus

Tilaajan tiedot:

Voit todistaa oikeutesi opiskelija-alennukseen lähettämällä valokuvan opiskelijakortista joko tällä lomakkeella tai pian tilauksen jälkeen sähköpostitse osoitteeseen asiakaspalvelu@karjalainen.fi. Hävitämme lähetetyt kuvat heti tarkastuksen jälkeen. Voit myös käydä näyttämässä opiskelijakorttisi tai muun opiskelun vahvistavan dokumentin Karjalaisen asiakaspalvelussa