Sovellukset

Lataa näköislehti- ja uutissovellukset

Tietokoneen selaimella ja sovelluksilla käytettävä Digi-Karjalainen kuuluu kaikkiin Karjalaisen tilauksiin. Karjalaisen sovellus löytyy älypuhelinten ja tablettien sovelluskaupoista hakusanalla "karjalainen". Sovellus toimii iOS- ja Android-käyttöjärjestelmillä kaikissa yleisimmissä tableteissa ja puhelimissa.

Android-puhelimiin ja -tabletteihin:

iPhone- ja iPad-laitteisiin

Lataa kestotilaajan mobiilietukortti

Karjalaisen tilaajat voivat hyödyntää etujaan helpoiten etukorttisovelluksella, joka löytyy sovelluskaupoista nimellä "Karjalainen Etukortti"

Android-puhelimiin:

iPhone-puhelimiin:

Sovellukset ovat saatavilla vain Android- ja iOS-käyttöjärjestelmillä. Muiden laitteiden käyttäjät voivat joissain tapauksissa käyttää palveluita kirjautumalla palveluun selaimen kautta kuin tietokonetta käytettäessä.